Instituut Massage bij Kanker

Opdrachtgever: Instituut Massage bij Kanker is een opleidingsinstituut voor masseurs die zich willen specialiseren in het masseren van mensen met kanker of die herstellende zijn van kanker.

Doelgroep: Het Instituut richt zich op masseurs die zich verder willen specialiseren. Daarnaast gaat het ook het gesprek en de samenwerking aan met andere specialisten op het gebied van kanker. Denk daarbij aan artsen, ziekenhuizen en psychologen. De doelgroep is dus niet alleen patiënten.

Merkwaarden: aanraken met aandacht, heel en deskundig.

Concept: Aanraken met aandacht. De ontmoeting tussen de masseur en de cliënt. Het logo is daar een abstracte verbeelding van.

Het vierkante vlak heeft afgeronde hoeken en één rechte hoek. Deze geeft de richting aan. Daar waar ze elkaar ontmoeten is de aanraking met aandacht. De ondersteunende elementen versterken het idee van de ontmoeting en maken het speels.

Gekozen is voor een wat strakkere stijl dan men gewend is in de sector. Dit onderstreept het professionele en kundige karakter van het instituut. Het geheel heeft een warme en zachte uitstraling die goed aansluit bij de doelgroep .

Tegelijk ontwikkelden we een partner vignet voor het Netwerk Massage bij Kanker. Voor masseurs die met goed gevolg een opleiding bij het instituut hebben afgesloten.